Det är så logiskt alla fattar utom du


Titel: Det är så logiskt alla fattar utom du
Författare: Lisa Bjärbo

Det är så logiskt alla fattar utom du handlar om
Ester och Johan som har varit bästa vänner sedan tidernas begynnelse, de vet allt om varandra. Förutom att Johan har varit kär i Ester de senaste fyra åren, men det är ingenting man går och säger. Dessutom fördrar Ester en viss Adam, en långhårig hårdrockare.. På en Halloweenfest så händer allt samtidigt, Adam sviker och Johan kan inte hålla tyst längre... Det förändrar allting, de kan inte bara vara bästa vänner längre, särskillt inte när Ester berättar för Sanna som sedan säger det till Johan när de hamnar i bråk, och alla hör! Då blir det för mycket för Johan och han börjar låtsas som att inte Ester finns. Istället börjar Johan umgås med Amanda, den nya tjejen som flyttat dit från Göteborg, Ester saknar Johan och försöker ta kontakt med honom på många olika sätt men han vägrar. När hon ser honom hyra film med Amanda så känner hon sig svartsjuk och hennes kompis Moa kan bara förklara det på ett sätt.

Att hon är kär i Johan...


Det är så logiskt alla fattar utom du är en bra och känslosam bok, och jag rekommenderar den gärna, fast den är inte någon favoritbok, utan håller väl sig till medelklassen. Den var bra för att känslorna beskrivs så bra och man tänker sig lätt att man är Johan eller Ester. Den passar nog bäst till åldrarna 12-15, det sämsta med den var slutet och att den var så kort...

Nästa recension kommer att vara antingen Bree Tanners andra liv som jag inte har hunnit göra, eller så kommer det bli Sommaren jag belv vacker, så håll utkik!

//Flisan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0