En shopaholic säger jaTitel: En shopaholic säger ja
Författare: Sophie Kinsella

En shopaholic säger ja handlar om
Becky Bloomwood. När hon går på sin bästa kompis, Suzes, bröllop så kastar hon blombuketten till Becky. Inuti den är det ett kort och en ring, och det är från Luke! Han hade friat. Becky blev så glad att hon ropade till, hon blev så glad. Hennes mamma och pappa börjar anordna ett bröllop hemma i England, men då hör Lukes mamma att de ska gifta sig och vill träffa dem. Då erbjuder hon sig att anordna ett bröllop på självaste The Plaza i New York. Hans mamma som aldrig ville träffa honom innan hans företag började gå bra (Brandon Communications). Becky vill inte säga nej till någon av dem, såklart vill hon gifta sig hemma, men att gifta sig på The Plaza kan man väl inte säga nej till? Så Becky intalar sig att hon kan bestämma sig senare. Men det kommer sig inte att hon säger till någon av dem att de håller på med ett annat bröllop. Så två bröllop, på samma datum, men på vardera änden av jorden anordnas två olika bröllop, men vilket ska hon välja?

En shopaholic säger ja är en rolig och lite knasig bok. Man får följa Rebecka Bloomwood som är lika underhållande, köpgalen och rolig som i de andra böckerna, på förbredelserna på två olika bröllop...
Jag tycker att boken är läsvärd och det är mest för att den är rolig, för många böcker tycker jag är för allvarliga, men den här (och även resten av serien) är rolig, och den blir det mest för att Becky är så underhållande och tänker ungefär så här:
"Jag kanske inte har råd med den här, men man gifter sig bara en gång" också köper hon saken.

//fliiiisan<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0